Produkter

produkt

1/169" superfint og blødt metallisk garn AK Type Lurex-garn til strikketrøjer

Kort beskrivelse:


  • Tykkelse:12 um
  • Bredde:1/169"
  • Partner garn:40D nylon/polyester
  • Målestok:14G
  • Produktdetaljer

    Produkt Tags

    Beskrivelse

    img-1

    Storslået lanceret DONGYANG MORNING EAGLE LINE INDUSTRY CO., LTD.1/169” AK type metallisk garn.Uanset om du er ny til at strikke eller en erfaren professionel, kan dette ultrafine, bløde Lurex-garn klare alle dine strikkebehov.

    Dette metalliske garn er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at give overlegen ydeevne og en fantastisk finish til dine strikkeprojekter.Tykkelsen af ​​dette garn er kun 12um, ultrafint og let, let at behandle og behageligt at have på.

    1/169" bredden af ​​dette metalliske garn betyder, at det er nemt at lægge i lag med førsteklasses garn som kashmir, hvilket hjælper dig med at skabe smukt strik af høj kvalitet, der helt sikkert vil imponere.Uanset om du strikker trøjer, tørklæder, huer eller enhver anden type beklædningsgenstand, er dette garn perfekt.

    Dette metalliske garn parret med et 40D nylon/polyestergarn er ekstremt alsidigt og ideelt til en række forskellige strikkeprojekter.Uanset om du ønsker at skabe en blød og subtil metallisk effekt, eller noget mere dramatisk og iøjnefaldende, har dette garn det hele.

    Fås i en 14G-gage, dette metalliske garn er perfekt til at skabe indviklede og indviklede mønstre, hvilket sikrer, at dit strik ikke kun er smukt, men også holdbart.Uanset om du strikker til dig selv, dine kære eller sælger, producerer 1/169" AK Type Metallic Garn fantastiske resultater af høj kvalitet hver gang.

    DONGYANG MORNING EAGLE LINE INDUSTRY CO., LTD.har produceret guld og sølv metallisk garn, broderitråd og glitterpulver i mere end 10 år, hvilket sikrer, at hvert produkt, vi producerer, er af højeste kvalitet.Vi sætter en ære i det, vi laver, og er forpligtet til at levere de bedste produkter og tjenester til vores kunder.

    Sammenfattende er DONGYANG MORNING EAGLE LINE INDUSTRY CO., LTD.'s 1/169" AK Metallic Yarn et ultrafint og blødt Lurex-garn, der er perfekt til alle dine strikkebehov. Det er kun 12um tykt og 1/169" bred og 40D nylon/polyestergarn, dette garn er alsidigt og nemt at arbejde med, hvilket gør det perfekt til ethvert strikkeprojekt.Så hvorfor vente?Start dit næste strikkeprojekt i dag med 1/169" AK Style Metallic Garn!

    Ansøgning

    Vævning, rundstrik, striktrøje, strømper tørklæde, blonder, strik, trikoter, tilbehør mv.


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os